Specialist in badkamerrenovaties

Kan je badkamer een opknapbeurt gebruiken? Dat horen we bij Patje Construct wel vaker!

Badkamerrenovaties zijn dan ook onze specialiteit. Jouw project is bij ons in goede handen dankzij onze jarenlange ervaring. We werken professioneel, netjes en steeds aan een correcte, op voorhand besproken prijs.

Van ontwerp tot realisatie

Geïnteresseerd om met ons samen te werken? Dan staan we u graag vanaf de eerste stap bij. 

We maken een ontwerp van je nieuwe droombadkamer waarin we de materiaalkeuze en het budget op mekaar afstemmen. Je kan al in deze fase beroep doen op de ervaring en vakkennis van Patrick. Op deze manier bereiken we het beste eindresultaat.

In de volgende fase gaan we van start met de eventuele afbraak van de oude badkamer en de installatie van je nieuwe badkamer.

Elk hoekje wordt van afwerking voorzien zodat je zelfs bij het poetsen kan genieten van de kwaliteit van de werken.

Steeds met oog op het budget

Het is belangrijk voor ons dat je op voorhand weet hoeveel de renovatie van je badkamer zal kosten. Niemand staat immers graag voor verrassingen. Daarom werken we steeds volgens het vooropgestelde budget, ook al kan er af en toe eens wat onverwachts naar boven komen. Toch extra werken nodig die niet besproken zijn? Geen probleem, daar praten we over. Zo simpel gaat dat!

Op zoek naar een badkamerrenovatie?

Verschillende mensen gingen u voor! 

Neem contact met ons op via onze contactgegevens of via het formulier hiernaast en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!